Senest opdateret 29. december
2. udgave fra 2011 på forlaget Strandberg Publishing
ISBN: 978-87-92596-76-5
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 108 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 709 gram
Indbundet, 96 sider. ** Fra Secondhand Kogebøger, som kun sælger mad- og kogebøger. Se vores øvrige annoncer under "Find flere bøger fra samme bogsælger".
Senest opdateret 29. december
1. udgave fra 1998 på forlaget Søren Fogtdal A/S
ISBN: 87-7807-806-7
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 720 gram
Indbundet med smudsomslag, 96 sider.
Senest opdateret 27. januar
på forlaget bogklubben Bolig og livsstil
ISBN: 87-7807-818-0
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
indbundet. bogen henvender sig til chokoladeelskere i alle aldre og indeholder 70 opskrifter på hvordan råvaren kan bruges i desserter, kager, konfekt, slik, pralinere m.m. bogen er inddelt i 6 kapitler, nem at overskue og gå til og illustreret med farvefotos.
Senest opdateret 3. november
1. udgave fra 1998 på forlaget BOLIG & LIVSSTIL
Kategori: Kogebøger
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
MERE END 70 TRIN-FOR-TRIN OPSKRIFTER - HURTIG TILBEREDNING - NEMME, LÆKRE OPSKRIFTER.
Senest opdateret 19. januar
fra 1998
Kategori: Øvrige
pris: 75 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 96
Indbinding: Karton med smudsomslag
Illustreret i farver
Senest opdateret 31. januar
fra 2011 på forlaget Tidens Køkken
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr
Sideantal: 96
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback med smudsomslag Tilstand: Fejlfrit eksemplar. Jan Friis-Mikkelsen kendt fra den store bagedyst.
Senest opdateret 18. december
fra 1998 på forlaget Bolig & Livsstil / Fogtdal
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Indbinding: Hardback
Illustreret i farver