Senest opdateret 3. februar
1. udgave fra 1986 på forlaget Gyldendal
ISBN: 87-01-68752-2
Kategorier: Kogebøger, Sundhed, Sygdom/sundhed, Varia
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
indbundet 200 opskrifter med Sund og anderledes mad af gode råvarer. samt god information om Ernæringslære- kostens sammensætning- vitalstoffer- kulhydrater- Proteinernes biologiske værdi- nemt at gå til of med inspirerende farvefotos
Senest opdateret 22. februar
1. udgave fra 1986 på forlaget Peter Asschenfeldt's Køkkenbibliotek
Oplag: 1
ISBN: 87-7365-653-4
Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 245 gram
Hæftet, 72 sider.
Senest opdateret 26. april
fra 1989 på forlaget Lademann, København
Kategori: Øvrige
pris: 105 kr
Sideantal: 140
Indbinding: IB
Ubrugt
Senest opdateret 26. april
fra 1989 på forlaget Gyldendal. Kbh.
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 156
Indbinding: IB
Flot og velholdt eksemplar