Senest opdateret 5. maj
fra 2004 på forlaget Bolig & Livsstil
ISBN: 8711180188
Kategorier: Historie:Kultur, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 960 gram
Hardback m omslag - 303 sider. For nogle år siden sad to norske livsnydere på den verdensberømte restaurant Auberge de I'Ill i Alsace i Frankrig og nød et lukullisk måltid bestående af gåselever, hummer, pighvar, due, hjort og valnøddeparfait. Under den gastronomiske oplevelse kom de to til at diskutere, hvad det bedste af det bedste egentlig er? Og da middagen efter fem timer var slut, havde de besluttet sig for at skrive en bog om emnet. Resultatet er Fortællinger om verdens bedste råvarer, der indeholder hen ved fyrre fascinerende fortællinger om de bedste ingredienser i det globale spisekammer. Bogen trækker de lange, kulturhistoriske linjer op, byder på legender og videnskab, dog uden at glemme øjeblikkets nydelse. Den serverer gode historier om mad og drikke og fejrer de store smagsoplevelser af naturens rigdom og menneskets stræben efter det fuldkomne. Et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.
Senest opdateret 25. marts
1. udgave fra 2004 på forlaget Bolig og Livstil/Aschehough
ISBN: 9788711180181
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
304 sider, illustreret i farver. Hardback i originalt smudsomslag, nærmest som ny.
Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
ISBN: 8711180188
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Indbundet med smudsomslag. Brugt, men pæn og velholdt.
Senest opdateret 3. april
fra 2004 på forlaget Aschehoug
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 219 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 960 gram
Bogen på 300 sider er ren lystlæsning om de ypperste madvarer - fra østers og kaviar til lufttørret skinke, asparges, olivenolie, safran, oste, chokolade, gode vine, champagne og meget, meget mere. Man får både den historiske baggrund og personlige beretninger fra besøg hos producenterne af det gastronomiske guld.
Senest opdateret 8. april
fra 2004 på forlaget Aschehoug
ISBN: 87-11-18018-8
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Hardback med smudsomslag. 304 sider. Sprog: Dansk. Om de bedste ingredienser i det globale spisekammer og en kulturhistorisk rejse i de gode historier om mad og drikke. Illustreret i farver med fotografier af Knut Bry. På dansk ved Gert Have. (2104-0117).
Senest opdateret 26. marts
fra 2004 på forlaget Aschehoug
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Med smudsomslag. Bogen handler om verdens bedste råvarer og deres kulturhistorie. Fyrre fascinerende fortællinger om det bedste af det bedste.
Senest opdateret 14. april
fra 2004 på forlaget Aschehoug
ISBN: 8711180188
pris: 120 kr – stand: ★★★
Sideantal: 304
Indbinding: Hardback med smudsomslag
Stand: Meget velholdt eksemplar
Illustreret i farver. - Om de bedste ingredienser i det globale spisekammer og en kulturhistorisk rejse i de gode historier om mad og drikke. Illustreret i farver. - Om de bedste ingredienser i det globale spisekammer og en kulturhistorisk rejse i de gode historier om mad og drikke
Senest opdateret 2. maj
fra 2004 på forlaget Aschehoug
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Sideantal: 304
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Fejlfrit eksemplar. Med smudsomslag. Bogen handler om verdens bedste råvarer og deres kulturhistorie. Fyrre fascinerende fortællinger om det bedste af det bedste.