Senest opdateret 29. april
fra 2001 på forlaget Workman Pub
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: 3
Senest opdateret 4. april
fra 2007. på forlaget H.f.ullmann.
ISBN: 9,78383E+12
Kategori: Øvrige
pris: 195 kr
Indbinding: Trådhæftet i orig. omslag. xiii, 490 sider.
Originaltitel: How to Grill - ill. i farver
Senest opdateret 15. april
fra 2011 på forlaget H. F. Ullmann
ISBN: 9783833140433
Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1500 gram
Softback - 490 sider. Denne omfattende håndbog besvarer alle spørgsmål om grill – et standardværk for alle grillfans, hvad enten man er begynder eller professionel. Mere end 100 internationale grillopskrifter: Fra amerikanske klassikere som oksebryst fra Texas over shishkebab fra Mellemøsten og yakitorispid fra Japan til Sichuan lamme-T-bone-steaks Grillning af okse-, kalve- og svinekød, lam og fjerkræ, fisk og skaldyr, grøntsager, svampe, frugt og desserter Mere end 30 grundopskrifter på krydderiblandinger, saucer, dip og marinader De vigtigste grillteknikker med præcise anvisninger på grilltider og -temperaturer, klargøring af grillen og meget mere Professionelle tips om både griller og udstyr, fra køb af grill til de rigtige redskaber Overskuelige trin for trin-anvisninger i tekst og billeder Steven Raichlen betragtes i USA som grilleksperten over alle grilleksperter. Han har skrevet 25 meget roste bøger, der er udkommet i millionoplag og er oversat til 10 sprog. Ud over sine bøger har han opnået stor popularitet som studievært på tv.