Senest opdateret 8. marts
1. udgave fra 2008 på forlaget DR
ISBN: 9788776804725
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Illustreret i farver. Opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Antal sider: 176 - Indbinding: Hardback
Senest opdateret 5. maj
1. udgave fra 2010 på forlaget DR
Oplag: 7
ISBN: 9788776804725
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 176 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2305-0031).
Senest opdateret 14. april
fra 2011 på forlaget Dr
ISBN: 9,79E+12
pris: 110 kr – stand: ★★★
Sideantal: 223
Indbinding: Illustreret kartonbind
Stand: Som ny
Ill. i farver - Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser - Indhold: Den heldige kartoffel ; Nordisk mad grand prix ; Grise med. Ill. i farver - Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser - Indhold: Den heldige kartoffel ; Nordisk mad grand prix ; Grise med
Senest opdateret 14. april
fra 2010 på forlaget Lindhardt & Ringhof
pris: 105 kr – stand: ★★★
Indbinding: Hardback
Stand: Velholdt eksemplar
Stort kvadratisk format. Ill. i farver - Brødrene Adam og James Price byder på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag krydret med familieanekdoter og andre historier, lige fra mislykkede slankekure til fascinationen. Stort kvadratisk format. Ill. i farver - Brødrene Adam og James Price byder på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag krydret med familieanekdoter og andre historier, lige fra mislykkede slankekure til fascinationen
Senest opdateret 14. april
fra 2011 på forlaget DR - Lindhardt & Ringhof
ISBN: 9,79E+12
pris: 115 kr – stand: ★★★
Sideantal: 223
Indbinding: Hardback
Stand: Pænt eksemplar
Forord af Adam og James Price. Ill. i farver - Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser - Indhold: Den heldige kartoffel ; Nor. Forord af Adam og James Price. Ill. i farver - Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser - Indhold: Den heldige kartoffel ; Nor
Senest opdateret 7. maj
fra 2010 på forlaget DR
Kategori: Øvrige
pris: 124 kr
Sæson 1. Indb. m/farvefotos og opskrifter ( Bogen rummer alle opskrifterne fra DR2's populære madprogram foruden variationer samt en del yderligere retter ) Pænt eksempl.
Senest opdateret 7. maj
fra 2011 på forlaget DR
Kategori: Øvrige
pris: 124 kr
Sæson 3. Indb. m/farvefotos og opskrifter ( Bogen rummer alle opskrifterne fra DR2's populære madprogram foruden variationer samt en del yderligere retter ) Pænt eksempl.
Senest opdateret 2. maj
fra 20011 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 176
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Stort kvadratisk format. Ill. i farver - Brødrene Adam og James Price byder på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag krydret med familieanekdot
Senest opdateret 2. maj
fra 2011 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 183
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Stort kvadratisk format. Ill. i farver - Brødrene Adam og James Price byder på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag krydret med familieanekdot
Senest opdateret 2. maj
fra 2011 på forlaget Dr
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 223
Sprog: Dansk Indbinding: Orig. illustreret kartonbind Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar Illustreret i farver. Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenland