Senest opdateret 18. februar
1. udgave fra 2015 på forlaget Samvirke
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 88 sider. Sprog: Dansk. "Bær fra Samvirke" indeholder opskrifter på alt fra desserter og syltetøj til salater og ketchup, og de er alle enkle at tilberede. (0816-2011).
Senest opdateret 1. april
1. udgave fra 2013 på forlaget Samvirke
Oplag: 1
ISBN: 9788792894373
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Hardback. 88 sider. Sprog: Dansk. Inspiration til retter med fjerkræ, som ikke kun er kylling, men også and, småfugle og kalkun. Med tips og små leksikontekster om fjerkræ. Illustreret i farver. (1810-0303).
Senest opdateret 14. marts
fra 2013 på forlaget Samvirke
ISBN: 9,78879E+12
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 88
Indbinding: Illustreret kartonbind.
Inspiration til retter med fjerkræ, som ikke kun er kylling, men også and, småfugle og kalkun. Med tips og små leksikontekster om fjerkræ
Senest opdateret 14. marts
fra 2013 på forlaget Samvirke
ISBN: 9,78879E+12
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 88
Indbinding: Illustreret kartonbind.
Inspiration til brug af flere rodfrugter i køkkenet, med tips om rodfrugter og små leksikontekster om de mest almindelige rødder og knolde