Søg efter bog


Din søgning gav: 4 resultater
  1. Billede af bogen Et hjertens godt liv - med et væld af gode opskrifter og råd

    Senest opdateret 3. februar

    Et hjertens godt liv - med et væld af gode opskrifter og råd

    Af Inge Lotz og Vibeke Boysen

    1. udgave fra 2000 på forlaget Hjerteforeningen

    Oplag: 1

    ISBN: 87-14-29410-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1040 gram

    Et hjertens godt liv - med et væld af gode opskrifter og råd -246 sider– Hardback – Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. –Pris ex forsendelse -B1723 -05-10189.1


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen et hjertens godt liv med et væld af gode opskrifter og råd

    Senest opdateret 8. februar

    et hjertens godt liv med et væld af gode opskrifter og råd

    Af red inge lotz

    fra 1997 på forlaget hjerteforeningen

    Kategori: Kogebøger

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    hardcover 247 sider


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Billede af bogen Et hjertens godt liv - med et væld af gode opskrifter og råd

    Senest opdateret 9. februar

    Et hjertens godt liv - med et væld af gode opskrifter og råd

    Af Inge Lotz og Vibeke Boysen

    1. udgave fra 1997 på forlaget Hjerteforeningen - 1. oplag

    ISBN: 87-14-29410-9

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★

    Vægt: 1040 gram

    Et hjertens godt liv - med et væld af gode opskrifter og råd -246 sider– Hardback med kraftige brugsspor– Sprog: Dansk –Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 24. april

    Fransk mad på dansk

    Af Lotz, Inge

    fra 1976Chr Erichsens Forlag

    Kategori: Øvrige

    pris: 65 kr

    Sideantal: 106
    Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind Tilstand: Pænt eksemplar Illustreret sort/hvid. - Typiske opskrifter fra det traditionelle franske køkken. Alle opskrifter er præget af den disiplin og metode, som viser sig i materialevalg, tilberedning og servering af fransk mad


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort