Senest opdateret 13. april
1. udgave fra 2009 på forlaget Ægidius Publ.
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
160 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - som NY.
Senest opdateret 14. april
fra 2004 på forlaget Aschehoug
ISBN: 8715109933
pris: 95 kr – stand: ★★★
Sideantal: 64
Indbinding: Hardback med smudsomslag
Stand: Pænt eksemplar
Beskrivelser af fremstilling, køb og opbevaring af ost samt smagning og korrekt servering af ost. Beskrivelser af fremstilling, køb og opbevaring af ost samt smagning og korrekt servering af ost
Senest opdateret 14. april
fra 2009 på forlaget Dansk Supermarked A/S
pris: 105 kr – stand: ★★★
Sideantal: 160
Indbinding: Illustreret kartonbind
Stand: Meget velholdt
.
Senest opdateret 15. april
fra 2004 på forlaget Aschehoug
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Sideantal: 64
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback med smudsomslag. Tilstand: Pænt eksemplar. Beskrivelser af fremstilling, køb og opbevaring af ost samt smagning og korrekt servering af ost
Senest opdateret 13. april
fra 2004 på Aschehoug Dansk Forlag
Kategori: Øvrige
pris: 105 kr
Sideantal: 64
Indbinding: IB
Ubetydelige lager-/brugsspor