Søg efter bog


Din søgning gav: 1 resultater
  1. Billede af bogen Bag med spelt - Både brød og kager

    Senest opdateret 16. maj

    Bag med spelt - Både brød og kager

    Af Mine Sæland

    1. udgave fra 2007 på forlaget L & R

    Oplag: 1.

    ISBN: 9788761404787

    Kategorier: Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 570 gram

    Før du begynder (Værd at vide om bagning med spelt) ; Opskrifter (Brød ; Lyst brød, boller og kiks ; Tærte, pizza og pirogger ; Kager) ; Fremgangsmåder (Brødbagning ved håndkraft ; Børdbagning i maskine ; Formning og bagning) ; Tillæg (Hel spelt brugt som ris ; Grød med spelt ; Saucer) ; Spelt - en sundere kornsort ALT kan bages med spelt: Grovbrøf, rugbrød og valnøddebrød, baguetter, pitabrød, focaccia og bagels, tarter, pizzaer og pirogger, chokoladekage, muffins, vandbakkelser og pebernødder! Det er ikke spor svært og du får sundere bagværk med mere smag. MONE SÆLAND er uddannet husholdningslærer og ernaringsfysiolog, og lektor ved Højskølen i Akershus i Oslo. Brugen af spelt i brøf og kager er en sag, hun brænder for. Hardback - 119 sider. Lidt ydre brugsspor - nederste hjørne af omslag - Flot ellers.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort