Senest opdateret 11. maj
ISBN: 87-4000-494-5
pris: 199 kr – stand: ★★★★★★
I denne bog får du opskrifter med råvarer, som dine gener oprindeligt var designet til at leve af. Gourmetkok Thomas Rode fra Kong Hans Kælder fortæller her om sin kostomlægning, hvor han har kvittet pasta, ris, hvede og sukker og nu lever af stenalderkost, også kaldet palæo-kost. Det har fået ham til at smide hængebrysterne, har markeret hans muskler og givet ham energi til at arbejde 14 timer om dagen uden at bliver træt … Bogen giver dig over 80 lækre opskrifter, der bygger på principperne bag stenalderkost. Opskrifterne består primært af kød, fisk, grønsager, æg, frugt, bær og nødder. Alt sammen naturlig og sund mad, som fryder både ganen, maven og ikke mindst kroppen. Du får forklaringen på, hvorfor denne kost er så sund og mulighed for selv at opleve den geniale forskel, den gør for dig og din krop. Desuden giver Thomas dig sine bedste tips til fysisk træning.
Senest opdateret 30. marts
1. udgave fra 2012 på Politikens Forlag
Oplag: 3.
ISBN: 87-4000-494-5
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Hardback. Illustreret I farver. Pænt eksemplar.
Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2012 på forlaget Politiken
ISBN: 9788740004946
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1033 gram
En inspirerende bog med opskrifter på over 80 lækre retter af råvarer, som dine gener oprindeligt var designet til at leve af. I tillæg får du forklaringen på, hvorfor denne kost er så sund, ligesom forfatteren deler ud af sine bedste tips til fysisk træning. Illustreret med flotte farvefotos og s/h vignetter. Med register. Antal sider: 261 - Indbinding: Illustreret hardback
Senest opdateret 10. januar
2. udgave fra 2012 på politikens forlag
Oplag: 4.
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 968 gram
Stenalderkost Palæo opskrifter til det moderne menneske. Hardback, flot, 2012, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v. 965 gr)
Senest opdateret 5. august
1. udgave fra 2013 på Politikens Forlag
Oplag: 1
ISBN: 978-87-400-1078-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
PALÆO – Stenalderkost & Træning – 279 sider – Hardback - Sprog: Dansk. Handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle blåbær i skoven. Men om at droppe de moderne, forarbejdede fødevarer, der ødelægger din krop, og i stedet spise naturlig og sund mad med den rigtige fordeling af protein, fedt og kulhydrat. – Pris ex forsendelse -B1722 – 16 -10610
Senest opdateret 14. juli
1. udgave fra 2015 på Politikens Forlag
Oplag: 1
ISBN: 9788740015089
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 275 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
265 sider, illustreret i farver, halvlærreds bog, rigtig flot stand
Senest opdateret 25. juni
fra 2012 på forlaget Politiken
ISBN: 9788740004946
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Sideantal: 261
Indbinding: HB
1. udg
Senest opdateret 11. maj
ISBN: 87-4001-078-3
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Palæo Stenalderkost & træning Spis, som dit DNA er designet til Træn, som din krop er skabt til Hvis du kombinerer stenalderkost med crosstfit-træning, har du opskriften på et sundt liv i en glad krop, hvor du samtidig får masser af god mad oveni. PALÆO hjælper dig godt på vej med begge dele. I bogen, der er en efterfølger til gourmetkokken Thomas Rode Andersens store bestseller STENALDERKOST, giver Thomas og hans kone Thilde Jo Maarbjerg dig de videnskabelige forklaringer på, hvorfor din krop er designet til at leve af stenalderkost. Og hvorfor din krop fungerer optimalt med netop denne mad. Stenalderkost handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle blåbær i skoven. Men om at droppe de moderne, forarbejdede fødevarer, der ødelægger din krop, og i stedet spise naturlig og sund mad med den rigtige fordeling af protein, fedt og kulhydrat. I bogen får du 87 sprit nye lækre opskrifter på hverdagsmad og gæstemad, der stimulerer dine smagssanser og får din krop op i omdrejninger. Opskrifterne giver dig rigtig mad på tallerknen. Mad, der består af kød, fisk, frugt og grøntsager, og som holder dig sund og rask, energifyldt, smuk og vital. Du får også råd om hvor, hvornår og hvor meget du skal træne, så du får styrket alle kroppens muskler og undgår overbelastning og skader. Goumetkok Thomas Rode Andersen lever selv kun af stenalderkost, går langt uden om pasta, hvede, ris og sukker og træner på en måde, som kroppen er skabt til. I bogen kan du læse mere om de medicinske tests, Thomas Rode har fået foretaget, og som er med til at underbygge, at han er i dag et levende bevis på, at man kan gøre noget ved sundheden i en sen alder. Om forfatterne: Thomas Rode Andersen (f. 1968) er vokset op i Tøndermarsken. Efter at have færdiggjort læretiden i det sønderjyske, arbejdede han på et- og tostjernede Michelin-restauranter i Tyskland og Østrig. I Danmark var han souschef på Fakkelgården og Falsled Kro, inden drømmejobbet som køkkenchef på Kong Hans Kælder i København blev hans i 1996. I 2008 begyndte Thomas at ændre menuen på Kong Hans Kælder, så den begyndte at afspejle den sunde levevej, som han selv følger. Thilde Jo Maarbjerg (f.1981) er restaurantchef og Sommelier på Kong Hans og kåret til Årets Sommelier af den danske Spiseguide 2008.
Senest opdateret 11. maj
ISBN: 87-4001-508-4
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Myte: Mættet fedt i kød, æg og smør giver hjertekarsygdomme og diabetes. Fakta: Mættet fedt i kød, æg og smør er sundt. Til gengæld er det et overforbrug af raffinerede kulhydrater, primært i form af kornprodukter, som bidrager til hjertekarsygdomme, diabetes og overvægt hos den almindelige dansker. Med denne nye, grundlæggende viden, som du kan læse alt om i den nye bog fra professor Arne Astrup og sundhedsguruerne Thomas Rode og Thilde Maarbjerg, kan du glemme alt, hvad du tidligere har lært om kost og sundhed - og selv blive sundere hurtigere end nogensinde. Du og din familie får også sundhed og velvære i form af opskrifter på perfekt afbalancerede kødretter, sunde fiske- og skaldyrsmåltider og ægte (optimale) vildtretter - mad med æg, nødder og sundt fedt i form af olivenolie, rapsolie, smør og kokosolie. Alt samme serveret med de lækreste grøntsags retter til som fx broccoli med spinat, æble og persille eller gulerod med macadamia nødder. Spis efter bogens principper og opskrifter og: tab dig få stabilt blodsukker få forbedret din insulinfølsomhed nedsæt din risiko for diabetes 2 boost dine naturlige væksthormoner, så din krop holder sig ung.Du får også veldokumenterede fakta på, hvorfor netop denne mad er den mest optimale at spise. Så nyd de 89 lækre opskrifter, der tager udgangspunkt i årstiden og nordiske råvarer af god kvalitet, og lev livet sundt. Om forfatterne: Thomas Rode Andersen (f. 1968), en af Danmarks bedste kokke, 1996-2014 køkkenchef og direktør for restauranten Kong Hans Kælder i København. Er desuden forfatter til bestsellerne Stenalderkost, Palæo og Funktionel træning. Thilde Jo Maarbjerg (f. 1981), har sammen med Thomas Rode Andersen ledet Kong Hans Kælder som Restaurantchef og Sommelier. Er desuden kåret som Årets Sommelier i Danmark og Nordens Bedste Sommelier. Er forfatter til bestselleren Palæo og Funktionel træning. Arne Astrup (f. 1955), er læge, dr.med., professor, 1990-2012 leder af Institut for Human Ernæring, fra 2012 leder af det nye store "Institut for Ernæring, Fysisk Aktivitet og Idræt", Københavns Universitet. Har opbygget en af verdens førende forskergrupper inden for fedme. Var 1992-2003 formand for Ernæringsrådet, 2005-2009 præsident for International Association for the Study of Obesity, 1999-2010 chefredaktør for Obesity Reviews, og 2011- medredaktør af American Journal of Clinical Nutrition. 'Fedmeprofessoren' er en ivrig debattør i medierne, foredragsholder og forfatter til flere bøger om vægttab,
Senest opdateret 10. august
3. udgave fra 2013 på forlaget Politikens
ISBN: 978-87-400-1355-9
Kategori: Kogebøger
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Bogen er som ny i hård indbinding