
Senest opdateret 30. oktober
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 485 gram
Efter mange år med et blakket ry er tarteletten atter på banen. I denne usædvanlige kogebog kan man finde et sandt festfyrværkeri af opskrifter på, hvordan man kan variere fyldet i en lille sprød tarteletbund. Her er elegante og velsmagende opskrifter på tarteletter med skaldyr, fisk, grønsager, ost, kalv, okse, lam, vildt og ikke mindst et lille, men delikat udvalg af desserttarteletter. Ligesom bogens forfatter, Babette Hersant Isaksen, kommer tarteletten oprindeligt fra Frankrig, men hendes opskrifter er inspireret af både fransk, dansk og international madkultur; det vil derfor være muligt at finde opskrifter for enhver smag, undtagen den dårlige. Glem fordommene: Babettes formidable tarteletter vil løfte ethvert måltid! "Her bemestres tartelettens grundlæggende ide: distinktionen mellem det tunge og det lette. Mellem det sprøde og det våde. Det er denne ide i platonisk forstand, der inkarnerer en tartelet." Fra Suzanne Brøggers forord. Indbundet, 191 sider.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger