Se information om den valgte bog


Billede af bogen Provence - Vinen, maden og landskabet

Senest opdateret 6. oktober

Provence - Vinen, maden og landskabet

Af Lars Boesgaard

fra 2002 på forlaget Gyldendal

ISBN: 87-0201-687-7

Kategorier: Mad & gastronomi, Rejsebøger/guides, Vinbøger

pris: 70 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 1125 gram

Denne rigt illustrerede bog fortæller om det uspolerede Provence. Første del af bogen er en rejse gennem de provencalske vinregioner fra Nice i øst til Les Baux i vest. Gennemgangen af vinområderne ledsages af praktiske oversigtskort og adresser på ca. 200 af de bedste vingårde. Bogens anden del handler om maden og det provencalske køkken og indeholder 80 opskrifter på nogle af de mest klassiske retter. Hardback.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort