Se information om den valgte bog


Billede af bogen Fremtidens brød af fortidens korn

Senest opdateret 7. juli

Fremtidens brød af fortidens korn

Af Jørn Ussing Larsen

fra 2009 på forlaget Olivia

Kategori: Mad & gastronomi

pris: 95 kr – stand: ★★★★★

Bageopskrifter på smagfulde og nærende brød bagt med de gamle kornarter samt fortællinger om dets historie, oprindelse, smags- og bageegenskaber. Indhold: På jagt efter de gamle kornarter ; Bageriet Aurion ; De gamle kornarters historie ; Tre speltrejser ; Dyrkning og forarbejdning ; Erfaringer med spelt ; Næringsindhold i de gamle kornarter ; Bageegenskaber ; Opskrifter ; Bagning med gær ; Bagning med bageferment ; Honning/salt-hævning ; Kogning af hele korn ; Kager og andet sødt Flot indbunden udgave på 140 sider med fyldig dedikation på (indre) titelblad. Vejledende netfoto Bogvægt: Ca. 520g + tara

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort