Senest opdateret 14. april
1. udgave fra 1999 på forlaget Gyldendal
Oplag: 3.
ISBN: 8700226262
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 560 gram
En kombi-ovn giver mulighed for at tilberede maden med grill og mikrobølger eller med både varmluft, grill og mikrobølger. De enkelte tilberedningsformer kan benyttes hver for sig eller i kombination. Bogen her henvender sig til de, der har anskaffet en kombi-ovn og skal lære at udnytte dens mange muligheder. Der er en grundig introduktion til ovnen, omregningstabeller, mikrobølgeovnens "historie" og udvikling, råd om tilberedning, opvarmning og optøning. Hovedparten af bogen er opskrifter, her er alt fra risengrød til chokoladelagkage. Hardback - 181 sider.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger