Se information om den valgte bog


Billede af bogen Claus Meyers bageri

Senest opdateret 24. december

Claus Meyers bageri

Af Claus Meyer

1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

Oplag: 8

ISBN: 87-1143-474-0

pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 1050 gram

Meyers Bageri er skrevet til dig som ønsker at bage bedre brød, end du gjorde sidst og bedre brød end de fleste andre. Derfor introducerer jeg dig for korn og meltyper, du muligvis ikke kender, og som ikke fås overalt. Jeg forklarer omhyggeligt, hvordan du kan variere og forbedre dine ælte- hæve- og afbagningsmetoder, og hvad din indsats betyder for dit brød. Mit inderste ønske er, at du oplever dit dejtrug blive til et steinwayflygel. Start med at læse det indledende afsnit, juster dine metoder, bag herefter så meget du kan, så lover jeg, at du hurtigt bliver en endnu bedre bager. Bogens opskrifter har Claus Meyer udviklet i samarbejde med Nicolai Halken Skytte, som er daglig chef for bageriet i Meyers Køkken og Deli, der i 2009 blev certificeret "statskontrolleret økologisk bageri".

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort