Senest opdateret 11. december
fra 2014 på forlaget Turbine
Kategori: Kogebøger
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 710 gram
106 sider. Indbundet / hardback. Uden spor af brug. Nyt eksemplar. ---- Under mottoet ’Alt kan grilles’ har tidligere danmarksmester i grill Lars Hasse Olesen begået en grill kogebog med spændende og anderledes opskrifter på alt fra store stege og tarteletter med høns i asparges til hindbærsnitter og lagkagebunde! Hvorfor? Fordi du kan! Der sker noget med maden, når vi flytter tilberedningen ud til bålet eller grillen under åben himmel. Madlavningen bliver et fælles projekt, og maden smager bare bedre. Og med denne samling simple opskrifter i hånden er der lagtop til en sjov og afslappet oplevelse og et lækkert måltid. Bogen indeholder opskrifter på fugl, fisk og kød i mange forskellige afskygninger, men også tilbehør og dessert kan du tilberede over grillkullene. Og sidst i bogen har forfatteren samlet sine bedste tips og tricks til succesved grillen – fra valg af udstyr og røgtræ til optænding og grillmetode (direkte eller indirekte stegning).Lars Hasse Olesen har grillet, så længe han kan huske. Han er tidligere danmarksmester i grill og har deltaget i grillverdensmesterskabet med holdet Smokin Hot. Han er eventgriller for Weber og har deltaget som grillmester til et væld af koncerter, festivaler og andre arrangementer. Lars Hasse Olesen er udlært bager og arbejder til daglig som bager og kok på UCL i Odense.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger