Senest opdateret 13. juli
fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof
ISBN: 9788711396606
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 750 gram
De almindelige danske fiskearter og deres sæson gennemgås, og derudover er der gode pædagogiske anvisninger på fiskens klargøring. Opskrifter spænder over grundopskrifter, klassiske retter og nutidig familiemad til hverdag og fest. Hver opskrift har forslag og opskrifter på tilbehør, der også kan varieres ved hjælp af en god tilbehørsoversigt. Udgivet i samarbejde med Danmarks Lærerforening. Hardback - 216 sider. Fejlfrit eksemplar.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
God fisk let at lave | 120 kr | |
God fisk let at lave | Pænt eksemplar | 110 kr |
God fisk let at lave | Pænt eksemplar | 110 kr |
GOD FISK let at lave | 6 | 50 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger