Senest opdateret 26. august
fra 2013 på forlaget Gyldendal - specialudgave
ISBN: 978-87-00-79694-2
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1438 gram
544 sider - Hardback - Sprog: Dansk.- Specialudgave. Frøken Kristine Marie Jensen blev født i Randers i 1858. Efter konfirmationen rejste hun til København, hvor hun fulgte et kursus i husholdningen hos Nathalie Zahle. Efter bl.a. et år i England blev hun ansat som husbestyrerinde i sangeren Lauritz Melchiors barndomshjem, og her blev hun til sin død i 1923. Gennem årene nedskrev og samlede Frøken Jensen sine opskrifter og erfaringer, og i 1901 blev samlingen udgivet som Frøken Jensens Kogebog. Hermed var en klassiker født. Kogebogen er siden solgt i over en million eksemplarer, hvilket gør den til en af de bedst solgt bøger i Danmark nogensinde. Ingen kender sine lokale råvarer og deres sæsoner bedre end Frøken Jensen, og ingen anden er på samme måde indbegrebet af det danske og nordiske køkken. Hun har altid sat pris på den skønne frugt, de gode grønsager, den friske mælk. det saftige og velhængte kød osv., samtidig med at hun aldrig har været bange for at lade sig inspirere af fremmede køkkener. Den originale kogebog er nyrevideret og bearbejdet af de to erfarne madskribenter Nanna Simonsen og Carina Malling Skronski. Ex forsendelse/1765-06-387
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger