Senest opdateret 8. juli
1. udgave fra 1997 på forlaget Gads
Oplag: 1
ISBN: 8712029718
Kategorier: Biologi, Mad & gastronomi, Natur, Svampe
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 867 gram
Svampe - Fra mark og skov til køkken er med mere end 2000 fotos og omtale af over 450 arter en helt unik svampebog, der både kan bruges ude i felten og hjemme i køkkenet. Bogen er skrevet af Thomas Læssøe fra Botanisk Institut ved Københavns Universitet. Han er en internationalt anerkendt svampeekspert, der har samlet svampe over hele verden og har afholdt utallige kurser i svampebestemmelse. Opskrifterne er lavet af Anna del Conte, der er en mester i at udnytte de vilde svampe i enkle men delikate retter. 250 sider
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger