Se information om den valgte bog


Billede af bogen Vores hav -  Livretter med skaldyr og bløddyr

Senest opdateret 18. februar

Vores hav - Livretter med skaldyr og bløddyr

Af Helle Brønnum Carlsen og Mikkel Wejdemann

fra 2017 på forlaget Turbine

ISBN: 9788740615104

Kategori: Kogebøger

pris: 220 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 700 gram

122 sider. Indbundet / hardcover udgave. Som ny. -- ”Vores hav” er en kogebog med opskrifter på lækre og velsmagende retter med råvarer fra det fantastiske spisekammer, der gemmer sig lige under overfladen ved de danske kyster. I Danmark har vi nemlig fri adgang til nogle af verdens allerbedste skaldyr og bløddyr. “Vores hav” er en havkogebog , helt uden opskrifter på fiskeretter, men netop med brug af de velsmagende råvarer, de danske farvande ellers har at byde på i form af hummer, østers, blåmuslinger, rejer, krabber og blæksprutter. Bogens forfattere, giver læseren inspiration til, hvordan disse vidunderlige råvarer kan blive en integreret del af de daglige måltider. Og tilberedning behøver ikke nødvendigvis at være dansk eller ny nordisk. Begge forfattere har udtalt rejsefeber og søger gastronomiske oplevelser jorden rundt, og derfor er der inspiration fra den vide verden i bogens opskrifter, det er danske råvarer og opskrifter med internationalt tvist. God appetit. Bogen indeholder opskrift-kapitler med disse råvarer: Hummer Jomfruhummer Østers Muslinger Rejer Blæksprutter -----Om forfatterne: Helle Brønnum Carlsen har et stort set uendeligt gastronomisk-cv hvoraf bl.a. kan fremhæves: mangeårig madanmelder for dagbladet Politiken, nu anmelder hos bl.a. Weekendavisen, initiativtager til Smagens Dag i 1992 sammen med Claus Meyer og Jan Friis-Mikkelsen, lektor ved N. Zahles Seminarium i hjemkundskab, medlem af Det Gastronomiske Akademi, medlem af Dan Jørgensens “Måltidstænketanken”, medlem af bestyrelsen i “Københavns Madhus” og forfatter til 15 kogebøger. ------Mikkel Wejdemann er uddannet hjemkundskabslærer på N. Zahles seminarium som elev hos Helle Brønnum Carlsen. Han driver det gastronomiske konsulent-bureau “MadMikkel”, var COOPs frontfigur på Smagekasssen 2016, er ambassadør for COOPs projekt ‘GoCook’, deltager og prisvinder i “Årets Østersservering” 2016 på Fanø. Han har særligt fokus på international gastronomi, er medlem af De Berejstes Klub, har været bosat i Frankring, Kina, Tyskland og Canada, og har – nå ja – cyklet fra Danmark til Antarktis på en gastronomisk solo-cykeltur med titlen “Smag på verden”.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort