Senest opdateret 17. april
fra 2004 på forlaget Thanning & Appel
Oplag: 1
ISBN: 87-413-6445-7
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1222 gram
Bogen giver en faktuel beskrivelse af 16 forskellige øltyper - deres oprindelse og fremstilling. Til hver øltype er der knyttet en eller flere madopskrifter af forskellig herkomst. Nogle er fra forfatterens eget forråd af klassikere og hjemmestrikkede opskrifter, andre er de tre kokkes fortjeneste: Kern, ung, topmotiveret halvfannik. Andrew, dreven, afdæmpet waliser - jo, de findes skam! og sidst men ikke mindst, Chili John og hans århusianske idérigdom. Bogens kulinariske del indeholder 46 spændende opskrifter på forretter, hovedretter og desserter, hvor de forskellige øltyper indgår som ingrediens og er en blanding af gammelt og nyt, rustikt og raffineret, indenlandsk og udenlandsk. Bogens opskrifter er hurtige og ukomplicerede at tilberede, så alle med blot en smule køkkenindsigt kan være med og den mad, der kommer ud af det, smager forrygende!
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Alverdens øl og mad | Pænt eksemplar | 145 kr |
Alverdens øl og mad | 6 | 160 kr |
Alverdens øl og mad | 6 | 45 kr |
Alverdens øl og mad | 6 | 160 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger