Senest opdateret 1. marts
fra 1997 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 1096
Indbinding: Hardback med smudsomslag.
Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne , Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter , Nogle Ord om Sovser , Suppernes Definition og Klassificering , De bedste franske Vine , Mine Menuer , Opskrifter Oversat af James Price
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier | 3 | 420 kr |
Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier | 145 kr | |
Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier | 120 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger