
Senest opdateret 30. november
fra 1997 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 1096<br />Indbinding: Hardback med smudsomslag.<br />Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne , Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter , Nogle Ord om Sovser , Suppernes Definition og Klassificering , De bedste franske Vine , Mine Menuer , Opskrifter Oversat af James Price
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
| Titel | Stand | Pris |
|---|---|---|
| Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier | 3 | 420 kr |
| Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier | 145 kr | |
| Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier | 120 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger