Se information om den valgte bog


Intet billede af bogen

Senest opdateret 3. april

Mørkt kød - Det finere italienske køkken

Af Birgit Fuglsang (oversætter)

Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi

pris: 115 kr – stand: ★★★★★

Er du vild med det italienske køkken, så er det her bogen, der guider kompetent til alle de skønne klassikere: andebryst i appelsin og Martini - dyrebov med enebær - gråandsalat - oksehale med kartoffelmos - ovenstegte duer - dådyrbøffer - oksekødsspid - sprød pattegriseryg med spinat - svineskank i ovn - tykstegsroulade med grøntsager i spinat- og hvidløsgcreme... 143 sider med skønne billeder og trin-for-trin-fotos. Jeg sælger også bogen "Lyst kød - Det finere italienske køkken".

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort