Se information om den valgte bog


Billede af bogen  De  bedste æggeretter -Fra det enkleste til det mest raffinerede

Senest opdateret 9. oktober

De bedste æggeretter -Fra det enkleste til det mest raffinerede

Af Veronika Müller

fra 1985 på forlaget Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

ISBN: 87-7365-028-5

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 40 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 150 gram

De bedste æggeretter -Fra det enkleste til det mest raffinerede - 72 sider - Paperback - Sprog: Dansk- Oversat af Vivi Berendt. De lækreste æggeretter- pocherede æg, fyldte æg, saucer, souffleer og omeletter, alle vil kunne lave efter bogens udførlige og letforståelige opskrifter, som gør det muligt for enhver at sætte nye, delikate æggeretter på menuen. –Pris ex forsendelse

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger