Senest opdateret 17. juli
1. udgave fra 1999 på forlaget Det Danske Gastronomiske Akademi og Gyldendals Bogklubber -1. oplag
ISBN: 87-00-63804-8
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 830 gram
Gastronomisk leksikon – 279 sider – Hardback – Sprog: Dansk. Har mere 2000 indgange med ord og begreber fra gastronomiens verden. Her finder man oplysninger og definitioner omfattende: Fødevarer fra fisk, fjerkræ og frugt til ris, salt og sukker. Metoder og redskaber i madlavningen. - Pris ex forsendelse
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Gastronomisk LEKSIKON | 5 | 170 kr |
Gastronomisk LEKSIKON | 6 | 220 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger