Søg efter bog


Din søgning gav: 5 resultater
  1. Billede af bogen Sushi smag og teknik

    Senest opdateret 20. april

    Sushi smag og teknik

    Af Kimiko Barber og Hiroki Takemura

    1. udgave fra 2005Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: 2

    ISBN: 8717037565

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    255 sider, illustreret i farver, hardback i rigtig flot stand.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Sushi - smag og teknik

    Af Kimiko Barber & Hiroki Takemura

    fra 2007Nyt Nordisk Forlag

    Kategori: Øvrige

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Indbinding: Hardback
    Originaltitel: Sushi - fotografier af Ian O'Leary - ill. i farver. Kogebøger


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. april

    Sushi - smag og teknik

    Af Kimiko Barber og Hiroki Takemura

    fra 2012Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Kategori: Øvrige

    pris: 155 kr

    Sideantal: 256
    Indbinding: IB
    Ubrugt


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 14. marts

    Sushi. Smag og teknik

    Af Barber, Kimiko & Takemura, Hiroki

    fra 2004Nyt Nordisk Forlag

    ISBN: 8717037565

    Kategori: Øvrige

    pris: 90 kr

    Sideantal: 255
    Indbinding: Illustreret kartonbind
    Illustreret i farver


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 14. marts

    Sushi. Smag og teknik.

    Af Barber, Kimiko & Takemura, Hiroki

    fra 2004Nyt Nordisk Forlag

    ISBN: 8717037565

    Kategori: Øvrige

    pris: 90 kr

    Sideantal: 255
    Indbinding: Kartonbind
    Illustreret i farver


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort