Senest opdateret 20. februar
fra 2019 på forlaget Samvirke
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Hardback /bop
Senest opdateret 18. februar
1. udgave fra 2015 på forlaget Samvirke
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 88 sider. Sprog: Dansk. "Bær fra Samvirke" indeholder opskrifter på alt fra desserter og syltetøj til salater og ketchup, og de er alle enkle at tilberede. (0816-2011).
Senest opdateret 15. april
fra 2019 på forlaget Samvirke
Kategori: Øvrige
pris: 110 kr
Sideantal: 168
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback med smudsomslag Tilstand: Fejlfrit eksemplar. En fortælling om danskernes madhistorie fra 1940 til i dag, med beskrivelse af typiske retter fra hvert årti, samt tendenser og personer der har påvirket udviklingen