Specifik forhandler søgning


Din søgning gav: 4 resultater
  1. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Qualitative Inquiry & Research Design - Choosing Among Five Approaches

    Af John W. Creswell

    3. udgave fra 2013 på forlaget Sage Publications Ltd.

    ISBN: 978-1-4129-9531-3

    pris: 370 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 630 gram

    Få overstregninger, ellers som ny. Nypris Kr.950,- In the bestselling text Qualitative Inquiry and Research Design: Choosing Among Five Approaches, John W. Creswell and Cheryl N. Poth guide researchers in selecting the best option for their studies by exploring, evaluating, and applying five qualitative research approaches: narrative research, phenomenology, grounded theory, ethnography, and case study. For each of these qualitative inquiry traditions, the authors explore the philosophical underpinnings, history, defining features, common data procedures, and writing structures. With expanded content reflecting technological developments in the qualitative research process, more inclusivity and diversity in examples, and updated references, the Fifth Edition is an ideal introduction to the theories, strategies, and practices of qualitative research. Winner of the 2018 Textbook & Academic Authors Association's The McGuffey Longevity Award


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    River Cottage Veg

    Af Hugh Fearnley-Whittingstall

    fra 2011 på forlaget Bloomsbury Publishing

    ISBN: 978-1607-744-726

    pris: 195 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1398 gram

    Sælges uden omslag. Ryggen er en smule bleget af solen, ellers perfekt stand. Nypris Kr.350,- OBS På engelsk. Over 200 opskrifter baseret på grønsager, med mere end 60 opskrifter på veganerkost. Comfort food & feasts. Hearty salads. Raw assemblies. Hefty soups. Bready things. Pantry suppers. Pasta & rice. Meze & tapas. Roast, grill & broil. Side dishes.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Billede af bogen Klassisk og moderne samfundsteori

    Senest opdateret 23. august

    Klassisk og moderne samfundsteori

    Af Heine Andersen og Lars Bo Kaspersen (red.)

    4. udgave fra 2007 på forlaget Hans Reitzels

    Oplag: 5.

    ISBN: 978-87-412-5034-2

    Kategori: Samfundsvidenskab

    pris: 195 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 1568 gram

    Nogle understregninger. Nypris Kr.500,- Klassisk og moderne samfundsteori er en første indføring i de forskellige samfundsteoretiske traditioner og de dertil knyttede begreber. Hovedvægten er lagt på de samfundsteorier, der udvikles fra og med nationalstatens konsolidering og industrialismens og kapitalismens gennembrud - dvs. med udgangspunkt i de fem klassikere Karl Marx, Herbert Spencer, Emile Durkheim, Max Weber og Georg Simmel - og frem til i dag, hvor sociologiske tænkere som bl.a. Jürgen Habermas, Pierre Bourdieu, Niklas Luhmann og Anthony Giddens præger udviklingen. Klassisk og moderne samfundsteori præsenterer og gennemgår de enkelte teoriers baggrund og grundidéer. Hvert kapitel indeholder endvidere korte biografiske oplysninger om teoriernes ophavsmænd samt en oversigt over nøglebegreber og definitioner. En fyldig litteraturliste, der medtager både originalværker, skandinaviske oversættelser og den vigtigste sekundære litteratur på området, suppleret af omfattende navne- og emneindekser gør bogen anvendelig som opslagsværk og som redskab til litteratursøgning. Klassisk og moderne samfundsteori er skrevet af norske, svenske og danske sociologer, med undtagelse af et enkelt kapitel forfattet af en engelsk sociolog.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Billede af bogen Fødevarer og kvalitet - Råvarer og forarbejdning

    Senest opdateret 23. august

    Fødevarer og kvalitet - Råvarer og forarbejdning

    Af Lise Justesen, Ulla Uebel, Karin Østergaard (red.)

    1. udgave fra 2007 på forlaget Nyt Teknisk

    Oplag: 1.

    ISBN: 978-87-571-2618-1

    pris: 310 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 1540 gram

    Nogle overstregninger, ellers rigtig fin stand. Nypris Kr.680,- Bogens primære formål er at sætte læseren i stand til at kunne kvalitetsvurdere fødevarer og at gøre sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er og hvilke parametre, der er væsentlige for at kunne kvalitetsvurdere fødevarer. De forskellige fødevaregrupper kød, fisk, mejeriprodukter etc. gennemgås ud fra en funktionel, ernæringsmæssig, sensorisk, hygiejnisk og holdbarhedsmæssig synsvinkel, både som råvarer og som forarbejdede produkter. Fødevarer og kvalitet – råvarer og forarbejdning er grundbogen for professionsbachelor i ernæring og sundhed samt ernæringsteknologer og fødevareteknologer og kan desuden anvendes som lærebog i efteruddannelsesforløb, f.eks. for laboranter, akademigastronomer og på diplomuddannelserne. Fødevarebranchen vil desuden have stor glæde af bogen – også som opslagsværk.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort