Se information om den valgte bog


Billede af bogen Fødevarer og kvalitet - Råvarer og forarbejdning

Senest opdateret 23. august

Fødevarer og kvalitet - Råvarer og forarbejdning

Af Lise Justesen, Ulla Uebel, Karin Østergaard (red.)

1. udgave fra 2007 på forlaget Nyt Teknisk

Oplag: 1.

ISBN: 978-87-571-2618-1

pris: 310 kr – stand: ★★★★

Vægt: 1540 gram

Nogle overstregninger, ellers rigtig fin stand. Nypris Kr.680,- Bogens primære formål er at sætte læseren i stand til at kunne kvalitetsvurdere fødevarer og at gøre sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er og hvilke parametre, der er væsentlige for at kunne kvalitetsvurdere fødevarer. De forskellige fødevaregrupper kød, fisk, mejeriprodukter etc. gennemgås ud fra en funktionel, ernæringsmæssig, sensorisk, hygiejnisk og holdbarhedsmæssig synsvinkel, både som råvarer og som forarbejdede produkter. Fødevarer og kvalitet – råvarer og forarbejdning er grundbogen for professionsbachelor i ernæring og sundhed samt ernæringsteknologer og fødevareteknologer og kan desuden anvendes som lærebog i efteruddannelsesforløb, f.eks. for laboranter, akademigastronomer og på diplomuddannelserne. Fødevarebranchen vil desuden have stor glæde af bogen – også som opslagsværk.

Læg bogen i kurven

Flere bøger med samme titel

Hurtigt overblik over andre bøger til salg


TitelStandPris
Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbej5120 kr
Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbej4110 kr

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort