Senest opdateret 22. maj
1. udgave fra 2006
Oplag: 1.
Kategori: Kogebøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
Kartonbind, 155 s. Fejlfrit eksemplar. Ill. i farver - Kulturhistorie om mad og spisevaner fra 1600-tallet med opskrifter fra tiden, delt op efter fødeemner: fisk, kød, grøntsager, æg, desserter, kager og drikkevarer. 0224 kogebøger
Senest opdateret 21. juni
fra 2000 på forlaget Kristeligt Dagblad i samarbejde med Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 158
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar Ill. (nogle i farver)
Senest opdateret 21. juni
fra 2006. på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 155
Sprog: Dansk Indbinding: Indbundet. Tilstand: Fejlfrit eksemplar. Ill. i farver - Kulturhistorie om mad og spisevaner fra 1600-tallet med opskrifter fra tiden, delt op efter fødeemner: fisk, kød, grøntsager, æg, desserter, kager og drikkevarer.
Senest opdateret 14. juni
fra 1999 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 195 kr
Sideantal: 158
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback. Tilstand: Pænt eksemplar. Ill. (nogle i farver)
Senest opdateret 27. maj
fra 2000 på forlaget Gyldendal
ISBN: 8700373044
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr
Sideantal: 158
Indbinding: Indbundet. Kacheret kartonbind. Stor 8vo
[Håndbøger - Mad og drikke - Kogebøger - Opskriftsbøger]. En opskriftsbog, som også kommer ind på middelalderens madkultur, med opskrifter fra perioden 1200-1600 fra danske, tyske, hollandske og engelske kilder. Illustreret i s/h og farver. Med noter, litteratur, ordliste samt register over opskrifterne.