Senest opdateret 10. juni
1. udgave fra 1993 på forlaget Kræftens Bekæmpelse, Gad
ISBN: 9788712026259
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 155 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1025 gram
Med baggrund i erfaringer fra Kræftens Bekæmpelses kantine videregives foruden mere end 200 opskrifter praktiske anvisninger på menuplaner og tilberedning af sund mad i store køkkener. Antal sider: 304 - Indbinding: Hardback
Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 1994 på Gads Forlag
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 220 gram
Et af de vigtigste kostråd fra Kræftens Bekæmpelse er, at vi skal spise mere frugt og grønt. Bogens 72 opskrifter udspringer af glæden ved at tilberede, servere og spise mad, som ikke bare ser lækkert og indbydende ud, men også er sund og velsmagende. Paperback - 144 sider. Som ny.
Senest opdateret 20. maj
fra 1996 på forlaget Kræftens Bekæmpelse
Oplag: 1.
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 325 gram
Bogen med vægt på grøntsager er blevet til i samarbejde med 16 kokke, blandt andre Kirsten Hüttemeier, som inviterer på gulerodssuppe, og Claus Meyer, der byder på rimsaltet torsk med rødbede. Det er en opskriftsbog med virkelyst og vitaminer i en mere naturlig form end piller. Der er både opskrifter til feinschmeckere og til nybegyndere. Med spiralryg - 98 sider.
Senest opdateret 22. maj
fra 2000 på forlaget L&R Fakta.
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Sideantal: 160
Indbinding: IB
Tydelige lagerspor på bind. Indhold fremtræder ubrugt.
Senest opdateret 22. maj
fra 1998 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 65 kr