Senest opdateret 10. maj
fra 1998 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 9788799743605
Kategori: Kogebøger
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 817 gram
Det danske smørrebrødsdynasti, familien Davidsen, har værnet om og perfektioneret det ægte, danske smørrebrød gennem generationer. Om smørrebrød jeg ved... indeholder inspirerende og lettilgængelige opskrifter på 110 stykker mad fra verdens længste smørrebrødsseddel. Der er helt traditionelle stykker som Dyrlægens natmad, Røget ål med røræg og Roastbeef med remoulade og mere moderne og sofistikerede stykker som Jane Aamund, Sol over Danmark og Prinsesse Alexandra, som er lakseroulade i skiver fyldt med wasabikrydret flødeost og pyntet med krebsehaler og lakserogn. Jane Aamund har skrevet forord, og et kapitel om dynastiet Davidsen giver et tilbageblik på den over 100-årige ubrudte familie tradition for kvalitet og dansk madkultur.
Senest opdateret 28. april
fra 1999 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 185 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 127
Indbinding: Hardback.
Illustrated.
Senest opdateret 3. april
2. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 320 kr – stand: ★★★★★
128 sider - ill. i farver - indb. - STORT tværformat - som NY!
Senest opdateret 30. maj
fra 1999 på forlaget Tell
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 119
Sprog: Norsk Indbinding: Kartonbind. (tværformat) Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. (navn)
Senest opdateret 30. maj
fra 1998 på forlaget Lindhard & Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 128
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback (tværformat) Tilstand: Fejlfrit eksemplar. (ny) Bogen indeholder inspirerende og lettilgængelige opskrifter på 110 stykker mad fra verdens længste smørrebrødsseddel. Ida Davidsen giver desuden en lang række grundopsk