Senest opdateret 18. oktober
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug Egmomt
Oplag: 1
ISBN: 87-11-26644-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
FØRSTE UDGAVE 265 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Hver ret eller råvare er gengivet i farvefotografi ved Peter Kam. Ex forsendelse/1738-11-450
Senest opdateret 22. august
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
265 sider - ill. i farve - indb. - som NY!
Senest opdateret 16. oktober
fra 2006 på forlaget Aschehoug
Kategori: Øvrige
pris: 135 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 265
Indbinding: Orig. illustreret kartonbind
Illustreret med fotos af Peter Kam - Sund mad - året rundt - 100 lækre og innovative opskrifter fordelt på de 4 årstiders variation af friske råvarer
Senest opdateret 22. juli
fra 2006. på forlaget Aschehoug
ISBN: 8711266449
pris: 130 kr – stand: ★★★
Sideantal: 265
Indbinding: Forlagsbind
Stand:
100 lækre og innovative opskrifter fordelt på de 4 årstiders variation af friske råvarer.. 100 lækre og innovative opskrifter fordelt på de 4 årstiders variation af friske råvarer.
Senest opdateret 3. august
fra 2003 på forlaget Bonniers Publications
ISBN: 8777412435
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Sideantal: 128
Indbinding: Kartonbind.
Redaktion: Lotte Juul Nielsen og Tage Majland - ill. i farver - Sund mad - året rundt - Efterårets forretter og frokoster, hovedretter, desserter og tilbehør