Søg efter bog


Din søgning gav: 12 resultater
  1. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 12. september

    Grønland - Mad og myter/Greenland - Cookery and culture

    Af Gerda Janda & Bækgaard, Pernille

    fra [1996] på forlaget Aschehoug

    Kategori: Øvrige

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★

    Sideantal: 95
    Indbinding: Illustreret karton
    Tekst på dansk og engelsk. Farvefotografier af Jens Stolze


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen Dansk okse- og kalvekød på italiensk

    Senest opdateret 9. september

    Dansk okse- og kalvekød på italiensk

    Af Bækgaard, Pernille

    på forlaget Kødbranchens Fællesråd

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 31 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1709-0387).


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog Bemærk bogen har forlænget leveringstid



  3. Billede af bogen Fornuftige fristende fornyelser til det danske køkken

    Senest opdateret 1. august

    Fornuftige fristende fornyelser til det danske køkken

    Af Bækgaard, Pernille

    på forlaget Hjerteforeningen

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 38 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1911-0464).


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog Bemærk bogen har forlænget leveringstid



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 22. juli

    200 hurtige - mad på under 20 minutter

    Af Bækgaard, Pernille

    fra 2002Nyt Nordisk Forlag

    ISBN: 8717070732

    pris: 185 kr – stand: ★★★

    Sideantal: 208
    Indbinding: Hæftet
    Stand: Velholdt eksemplar
    Ill. i farver - Kogebog med opskrifter på mad, der kan laves på under 20 minutter uden at gå på kompromis med kvaliteten - Indhold: Fisk ; Skaldyr ; Fjerkræ ; Oksekød ; Kalvekød ; Lammekød ; Svinekød ; Uden kød. Ill. i farver - Kogebog med opskrifter på mad, der kan laves på under 20 minutter uden at gå på kompromis med kvaliteten - Indhold: Fisk ; Skaldyr ; Fjerkræ ; Oksekød ; Kalvekød ; Lammekød ; Svinekød ; Uden kød


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 22. juli

    Back to basics - fra sild til rucula

    Af Bækgaard, Pernille

    fra 2000Nyt Nordisk Forlag

    ISBN: 8717070082

    pris: 115 kr – stand: ★★★

    Sideantal: 158
    Indbinding: Hardback med smudsomslag
    Stand: Som ny
    Fotograferet af Columbus Leth - ill. i farver - Forfatteren giver sin version af det nutidige danske køkken med hvad det indebærer af impulser fra resten af verden, for dem der ønsker at genfinde det grundlæggende og enkle i køkkenet - Indhold: Tibag. Fotograferet af Columbus Leth - ill. i farver - Forfatteren giver sin version af det nutidige danske køkken med hvad det indebærer af impulser fra resten af verden, for dem der ønsker at genfinde det grundlæggende og enkle i køkkenet - Indhold: Tibag


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 24. september

    Tid til slow food

    Af Bækgaard, Pernille

    fra 2002 på forlaget Lademann

    Kategori: Øvrige

    pris: 85 kr

    Sideantal: 124
    Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind. Tilstand: Pænt eksemplar. Foto: Colombus Leth - ill. i farver - Opskrifter på supper og andre simre-retter fra det klassiske køkken


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 24. september

    Kokkens kneb

    Af Bækgaard, Pernille

    fra 1999Nyt Nordisk Forlag

    Kategori: Øvrige

    pris: 80 kr

    Sideantal: 64
    Sprog: Dansk Indbinding: Papbind med smudsomslag Tilstand: Pænt eksemplar Fotograferet af Columbus Leth - ill. i farver - Tips og gode råd til madlavningen og udstyret i køkkenet fra kokken Pernille Bækgaard


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 15. september

    Grønland - Mad og myter / Greenland - Cookery and culture

    Af Bækgaard, Pernille & Gerda Janda

    fra 1996 på forlaget Aschehoug

    ISBN: 8711123745

    Kategori: Øvrige

    pris: 95 kr

    Sideantal: 96
    Indbinding: Hardback
    Tekst på dansk og engelsk. Farvefotografier af Jens Stolze.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Kokkens Kneb

    Af Bækgaard, Pernille

    fra 1999 på forlaget Nyt Nordisk

    Kategori: Øvrige

    pris: 71 kr

    Indb. Helt i sort m/guldtryk m/omslagsillustr. m/fotos og opskrifter ( Pænt eksempl. )


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  10. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Back to Basics

    Af Bækgaard, Pernille

    fra 2001 på forlaget Bolig & Livsstil

    Kategori: Øvrige

    pris: 95 kr

    Indb.1udg.m/indbindingsillustr.m/opskrifter og farvefotos ( Undertitel Fra sild til rucola " ) En kogebog for dem der vil genfinde det grundlæggende og enkle i køkkenet ( Super flot eksempl.)"


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort