Senest opdateret 30. maj
1. udgave fra 2005 på Erhvervsskolernes Forlag - 1. oplag
ISBN: 87-7881-499-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 380 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2396 gram
Nordiske egnsretter – en madglad rejse i de nordiske lande – 504 sider – Hardback med smudsbind. Opskrifter fra Norden. Hvert lands madkultur og nationale retter præsenteres. Opskrifterne er inddelt i forretter, fisk, kød, desserter og bagværk. B2212 – 14- 10034 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 2. juli
1. udgave fra 2005 på Erhvervsskolernes Forlag
Oplag: 1
ISBN: 978-87-7881-494-9
Kategori: Kogebøger
pris: 270 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 3000 gram
Stift bind incl. smudsbind, stort format 22x29 cm, fin og velholdt stand. 495 sider. Indeholder mange billeder.
Senest opdateret 8. april
Kategori: Kogebøger
pris: 270 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 2800 gram
Erhvervskolernes forlag. 2005. 504 sider. Stort format. Helshirtingsindbinding, emd originalt smudsomslag. Frisk rent eksemplar. 504 sider. 201021 Kogebøger
Senest opdateret 29. april
1. udgave fra 2005 på Erhvervsskolernes Forlag
Oplag: 1
ISBN: 87-7881-499-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 230 kr – stand: ★★★★
Hardback med smudsomslag. 504 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter fra Norden. Hvert lands madkultur og nationale retter præsenteres. Opskrifterne er inddelt i forretter, fisk, kød, desserter og bagværk. Illustreret i farver. Stor format. (2311-0101).
Senest opdateret 14. april
fra 2006 på Erhvervsskolernes Forlag
ISBN: 8778814995
pris: 370 kr – stand: ★★★
Sideantal: 504
Indbinding: Originalbind med smudsomslag. Stort format
Stand: Velholdt eksemplar
Opskrifter fra Norden. Hvert lands madkultur og nationale retter præsenteres. Opskrifterne er inddelt i forretter, fisk, kød, desserter og bagværk. Opskrifter fra Norden. Hvert lands madkultur og nationale retter præsenteres. Opskrifterne er inddelt i forretter, fisk, kød, desserter og bagværk
Senest opdateret 29. juni
fra 2006 på Erhvervsskolernes Forlag
ISBN: 8778814995
Kategori: Øvrige
pris: 220 kr
Sideantal: 504
Indbinding: Originalbind med smudsomslag. Stort format
Opskrifter fra Norden. Hvert lands madkultur og nationale retter præsenteres. Opskrifterne er inddelt i forretter, fisk, kød, desserter og bagværk