Senest opdateret 30. maj
1. udgave fra 2011 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 9788711418178
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1186 gram
Indeholder 50 opskrifter: kødretter, vegetarretter, pastaretter, curryretter, desserter m.m., som kan laves på en halv time. Antal sider: 287 - Indbinding: Hardback med smudsomslag.
Senest opdateret 19. maj
2. udgave fra 1999 på PP Forlag
ISBN: 8790799194
Kategori: Kogebøger
pris: 78 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Stor softcover-udgave. 249 sider. Fejlfrit eksemplar
Senest opdateret 17. maj
1. udgave fra 2002 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 9788711422328
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 84 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1144 gram
Kogebog om mad og vin, Format: hardback, Stand: perfekt, som ny.
Senest opdateret 11. maj
fra 2005
ISBN: 87-1118-314-4
pris: 179 kr – stand: ★★★★★★
Jamie Oliver elsker Italien og italiensk mad. For at skrive denne bog har han gennemrejst landet for at lokke opskrifter og tips ud af nonna?erne (bedstemødrene), som er de helt centrale personer i familien, når det gælder mad. Med inspiration fra sin rejse har Jamie skabt over 130 opskrifter til hele året. Fra enkle antipasti og nemme pastaretter, til vidunderlig simremad, fantastiske salater og guddommelige desserter. Læserne lærer også at perfektionere klassikere som gnocchi, fyldt pasta og den helt rigtige pizzabund. Italiensk mad er populær over hele kloden, og i denne bog finder læserne selve sjælen i det italienske køkken. Og vi danskere har virkelig noget at lære - vi bruger i gennemsnit ½ time på madlavning i hverdagen. Det er nærmest ulovligt at bruge så lidt tid på maden i Italien. Her er maden højdepunktet. Italienerne er store livsnydere, og de bruger timevis på at handle råvarer på markedet, tilberede dem hjemme i køkkenet og nyde måltidet sammen med deres nærmeste.
Senest opdateret 2. maj
fra 2018-08-09 på forlaget Michael Joseph
ISBN: 07-1818-773-3
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Jamie Cooks Italy is a celebration of the joy of Italian food. Jamie wants to share his love of all things Italian with accessible, best-ever recipes for Classic Carbonara, Salina Chicken, Stuffed Focaccia, Baked Risotto Pie, Pot-Roasted Cauliflower and Limoncello Tiramisu. This is about bringing the pleasure and passion of the world's favourite cuisine to your kitchen at home. Featuring 130 recipes in Jamie's easy-to-follow style, the book has chapters on Antipasti, Salad, Soup, Meat, Pasta, Fish, Rice & Dumplings, Bread & Pastry, Sides, Desserts and all the Basics you need. The recipes are a mix of fast and slow cooking, familiar classics with a Jamie twist, simple everyday dishes and more indulgent labour-of-love choices for weekends and celebrations. Whether cooking for yourself or cooking for friends and family, the aromas and tastes will transport you straight to the landscapes of Italy. Viva Italia!
Senest opdateret 10. april
1. udgave fra 2010 på forlaget Penguin Group
ISBN: 978-718-15614-5
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1250 gram
Easy twists on classic dishes inspired by my travels
Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
ISBN: 9788711182192
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1208 gram
Middag med Jamie ligner ikke nogen anden kogebog. Lige bortset fra en ovn er den det væsentligste element i køkkenet. Og hvorfor nu det? Fordi man ved at anskaffe denne bog ikke bare har fået 120 nye suveræne opskrifter - man har også foretaget et valg. Denne bog handler nemlig ikke om at lave mad som på restauranterne. Den handler om den mad, de fleste af os spiser hver dag med ingredienser, der kan købes lige henne om hjørnet. Der er masser af spændende variationer over kendte temaer - supper, salater, pasta, kød, fisk, desserter og vegetarretter - men også helt nye og banebrydende ideer. Fx er der et helt kapitel om noget så almindeligt som sandwich, som ikke behøver at være så almindeligt endda. Der er det geniale kapitel, Stamtræ, der viser, hvordan man ud fra en grundopskrift kan udvide sit madrepertoire og gå helt nye veje. Der er også Top Ti listen over de bedste opskrifter på ti af verdens mest populære retter, som besøgende på Jamies hjemmeside har stemt om. Bogen indeholder også tips og ideer til smart og funktionel køkkenindretning. Middag med Jamie indeholder alt hvad man overhovedet behøver for at lave god mad til sig selv og sin familie. Og hvad er egentlig vigtigere? Jamie Oliver begyndte i en alder af otte år at lave mad i sine forældres pub, »The Cricketers«, i Clavering, Essex. Han har siden arbejdet sammen med nogle af verdens største køkkenchefer. Han driver nu sin egen restaurant Fifteen, der er en af de bedste i London og som dannede baggrund for den meget roste tv-dokumentarserie og ikke mindst kogebogen Jamies køkken (dansk udg. 2002). Han startede og er fortsat involveret i Cheeky Chops Charity, et projekt som støtter unge arbejdsløse og giver dem en mulighed for at realisere drømmen om at blive kokke. Antal sider: 321 - Indbinding: Helshirting med smudsomslag
Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
ISBN: 9788711182192
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1208 gram
Middag med Jamie ligner ikke nogen anden kogebog. Lige bortset fra en ovn er den det væsentligste element i køkkenet. Og hvorfor nu det? Fordi man ved at anskaffe denne bog ikke bare har fået 120 nye suveræne opskrifter - man har også foretaget et valg. Denne bog handler nemlig ikke om at lave mad som på restauranterne. Den handler om den mad, de fleste af os spiser hver dag med ingredienser, der kan købes lige henne om hjørnet. Der er masser af spændende variationer over kendte temaer - supper, salater, pasta, kød, fisk, desserter og vegetarretter - men også helt nye og banebrydende ideer. Fx er der et helt kapitel om noget så almindeligt som sandwich, som ikke behøver at være så almindeligt endda. Der er det geniale kapitel, Stamtræ, der viser, hvordan man ud fra en grundopskrift kan udvide sit madrepertoire og gå helt nye veje. Der er også Top Ti listen over de bedste opskrifter på ti af verdens mest populære retter, som besøgende på Jamies hjemmeside har stemt om. Bogen indeholder også tips og ideer til smart og funktionel køkkenindretning. Middag med Jamie indeholder alt hvad man overhovedet behøver for at lave god mad til sig selv og sin familie. Og hvad er egentlig vigtigere? Jamie Oliver begyndte i en alder af otte år at lave mad i sine forældres pub, »The Cricketers«, i Clavering, Essex. Han har siden arbejdet sammen med nogle af verdens største køkkenchefer. Han driver nu sin egen restaurant Fifteen, der er en af de bedste i London og som dannede baggrund for den meget roste tv-dokumentarserie og ikke mindst kogebogen Jamies køkken (dansk udg. 2002). Han startede og er fortsat involveret i Cheeky Chops Charity, et projekt som støtter unge arbejdsløse og giver dem en mulighed for at realisere drømmen om at blive kokke. Antal sider: 321 - Indbinding: Helshirting med smudsomslag
Senest opdateret 16. marts
fra 2003 på forlaget Aschehoug
ISBN: 978876173224
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1853 gram
Antal sider: 333 - Indbinding: Hardback med smudsomslag
Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug
ISBN: 9788711267721
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1625 gram
Opskrifter suppleret med foreslag til udstyr man bør have i et køkken, med gode råd om hvordan man genkender og tilbereder forskellige kødudskæringer samt hvordan man finder madvarer af den bedste kvalitet. Antal sider: 446 - Indbinding: Hardback