Søg efter bog


Din søgning gav: 16 resultater
  1. Billede af bogen I køkkenet med Danmarks bedste kokke – 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør

    Senest opdateret 28. januar

    I køkkenet med Danmarks bedste kokke – 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør

    Af René Bolvig, Søren Gericke, Jonna Hald, Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach, Daniel Letz, Jean - Louis Lieffroy, Jan Pedersen, Arne Fusager Rasmussen og Hans Beck Thomsen

    2. udgave fra 1994Politikens Forlag

    Oplag: 1

    ISBN: 87-567-5430-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    I køkkenet med Danmarks bedste kokke - – 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør 192 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Illustreret af Anne - Marie Steen Petersen - Redigeret af Lilian Kaufmann. Er en samling af de bedste opskrifter fra 10 af landets bedste køkkenchefer. Bogen indeholder 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør. - Pris ex forsendelse - B1746 - 09- 10101.1


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen Kartofler

    Senest opdateret 10. december

    Kartofler

    Af Hans Beck Thomsen, Søren Gericke, Erwin Lauterbach og Jan Hurtigkarl

    fra 2018 på forlaget Muusmann

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1500 gram

    272 sider. Stort format. Indbundet / hardback med smudsomslag. Nyt eksemplar. Om bogen hedder det: KARTOFLER er hyldesten til den lille knold fra nogle af Danmarks mest kreative og velrenommerede mesterkokke. Hans Beck Thomsen, Søren Gericke, Erwin Lauterbach og Jan Hurtigkarl viser, hvordan en kartoffel kan blive forvandlet til gastronomi på allerhøjeste plan. Kartofler er en del af den danske gastronomiske kulturarv. Gennem århundreder har kartoflen været en fast bestanddel i danskernes køkken. Den kan dyrkes stort set overalt i Norden, den kan lagres til vinter­månederne, den er sund, og vi kan få den helt frisk og nyopgravet om sommeren og langt ind i efteråret. En kartoffel er ikke bare en kartoffel. ---- I KARTOFLER deler de fire kokke ud af deres store viden om kartofler. Bogen fortæller om både anvendelsen i køkkenet, opbevaringen, og hvordan de mange forskellige sorter kan bruges både nye og som lagrede. Bogen indeholder en gennemgang af både kendte og mere sjældne sorter, som med fordel igen kan få plads i haven og på køkkenbordet. ---- KARTOFLER er både for dem, der elsker kartoflen og gerne vil have endnu flere måder at tilberede den på – og for dem, der endnu ikke kender nok til kartoflens mange muligheder.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 22. august

    RIGTIG MAD

    Af Erwin Lauterbach - (med dedikation)

    1. udgave fra 1990 på forlaget Tiderne Skifter & LevnedsmiddeIstyreIsen

    Oplag: 1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    72 sider - (ca. 30 opskrifter) - iIIustreret i farver - indbundet - STORT format


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 9. august

    Grøntsager og Fisk fra Saison

    Af Erwin Lauterbach

    1. udgave fra 1987Høst & Søns Forlag

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    166 sider - IIIustreret i farver - Indbundet - STORT format - Som NY!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Billede af bogen Smukt & Enkelt – en gastronomisk kalender

    Senest opdateret 3. februar

    Smukt & Enkelt – en gastronomisk kalender

    Af Erwin Lauterbach, illustrationer af Sonia Brandes

    fra 1991Fiskers Forlag

    ISBN: 87-89077-70-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Smukt & Enkelt – en gastronomisk kalender – 167 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse -B1746 -19 -11489


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Billede af bogen SMUKT & ENKELT - en gastronomisk kalender

    Senest opdateret 6. september

    SMUKT & ENKELT - en gastronomisk kalender

    Af Erwin Lauterbach / ill.: Sonia Brandes

    1. udgave fra 1991FISKERs FORLAG

    Oplag: 1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    167 sider - illustreret - Fremstår ULÆST!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 2. maj

    Grøn mad med fisk og fjerkræ - Næsten vegetar

    Af Josceline Dimbleby & Lauterbach, Erwin

    fra 2002 på forlaget Politiken

    Kategori: Øvrige

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★

    Sideantal: 159
    Indbinding: Hardcover
    Stort format, illustreret i farver. Originaltitel: The almost vegetarian cookbook - dansk bearbejdelse ved Erwin Lauterbach.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 22. juli

    Smukt & enkelt - en gastronomisk kalender

    Af Lauterbach, Erwin

    fra 1991Fiskers Forlag

    ISBN: 8789077709

    pris: 105 kr – stand: ★★★

    Sideantal: 167
    Indbinding: Hæftet
    Stand: Velholdt eksemplar
    Illustreret i sort-hvid af Sonia Brandes.. Illustreret i sort-hvid af Sonia Brandes.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 8. maj

    Østers

    Af Erwin Lauterbach, Jan Hurtigkarl, Søren Gericke, Hans Beck Thomsen

    fra 2016 på forlaget Muusmann

    Kategori: Øvrige

    pris: 190 kr

    Sideantal: 248
    Sprog: Dansk Indbinding: Indbundet Tilstand: Pænt eksemplar Fire af Danmarks store kokke gennem de sidste 40 år, giver hver deres mange bud på forskellige tilberedninger af østers. Bogen indledes med et kapitel med grundviden om østers og derefter pr


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  10. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 8. maj

    Næsten Vegetar Grøn mad med fisk og fjerkræ. Kogebogen for alle der spiser grønt uden at være vagetarer

    Af Dimbleby, Josceline og Erwin Lauterbach

    fra 2002Politikens Forlag

    Kategori: Øvrige

    pris: 90 kr

    Sideantal: 160
    Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind. Stort format Tilstand: Fejlfrit eksemplar. Bogen er fyldt med inspiration og lækre opskrifter. Desuden har bogen kapitler om brød, kager og desserter. Opskrifterne er lette at gå til og samtlige retter er illustre


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort