Senest opdateret 28. januar
2. udgave fra 1994 på Politikens Forlag
Oplag: 1
ISBN: 87-567-5430-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
I køkkenet med Danmarks bedste kokke - – 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør 192 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Illustreret af Anne - Marie Steen Petersen - Redigeret af Lilian Kaufmann. Er en samling af de bedste opskrifter fra 10 af landets bedste køkkenchefer. Bogen indeholder 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør. - Pris ex forsendelse - B1746 - 09- 10101.1
Senest opdateret 10. december
fra 2018 på forlaget Muusmann
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
272 sider. Stort format. Indbundet / hardback med smudsomslag. Nyt eksemplar. Om bogen hedder det: KARTOFLER er hyldesten til den lille knold fra nogle af Danmarks mest kreative og velrenommerede mesterkokke. Hans Beck Thomsen, Søren Gericke, Erwin Lauterbach og Jan Hurtigkarl viser, hvordan en kartoffel kan blive forvandlet til gastronomi på allerhøjeste plan. Kartofler er en del af den danske gastronomiske kulturarv. Gennem århundreder har kartoflen været en fast bestanddel i danskernes køkken. Den kan dyrkes stort set overalt i Norden, den kan lagres til vintermånederne, den er sund, og vi kan få den helt frisk og nyopgravet om sommeren og langt ind i efteråret. En kartoffel er ikke bare en kartoffel. ---- I KARTOFLER deler de fire kokke ud af deres store viden om kartofler. Bogen fortæller om både anvendelsen i køkkenet, opbevaringen, og hvordan de mange forskellige sorter kan bruges både nye og som lagrede. Bogen indeholder en gennemgang af både kendte og mere sjældne sorter, som med fordel igen kan få plads i haven og på køkkenbordet. ---- KARTOFLER er både for dem, der elsker kartoflen og gerne vil have endnu flere måder at tilberede den på – og for dem, der endnu ikke kender nok til kartoflens mange muligheder.
Senest opdateret 22. august
1. udgave fra 1990 på forlaget Tiderne Skifter & LevnedsmiddeIstyreIsen
Oplag: 1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
72 sider - (ca. 30 opskrifter) - iIIustreret i farver - indbundet - STORT format
Senest opdateret 9. august
1. udgave fra 1987 på Høst & Søns Forlag
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
166 sider - IIIustreret i farver - Indbundet - STORT format - Som NY!
Senest opdateret 3. februar
fra 1991 på Fiskers Forlag
ISBN: 87-89077-70-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Smukt & Enkelt – en gastronomisk kalender – 167 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse -B1746 -19 -11489
Senest opdateret 6. september
1. udgave fra 1991 på FISKERs FORLAG
Oplag: 1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
167 sider - illustreret - Fremstår ULÆST!
Senest opdateret 2. maj
fra 2002 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 159
Indbinding: Hardcover
Stort format, illustreret i farver. Originaltitel: The almost vegetarian cookbook - dansk bearbejdelse ved Erwin Lauterbach.
Senest opdateret 22. juli
fra 1991 på Fiskers Forlag
ISBN: 8789077709
pris: 105 kr – stand: ★★★
Sideantal: 167
Indbinding: Hæftet
Stand: Velholdt eksemplar
Illustreret i sort-hvid af Sonia Brandes.. Illustreret i sort-hvid af Sonia Brandes.
Senest opdateret 8. maj
fra 2016 på forlaget Muusmann
Kategori: Øvrige
pris: 190 kr
Sideantal: 248
Sprog: Dansk Indbinding: Indbundet Tilstand: Pænt eksemplar Fire af Danmarks store kokke gennem de sidste 40 år, giver hver deres mange bud på forskellige tilberedninger af østers. Bogen indledes med et kapitel med grundviden om østers og derefter pr
Senest opdateret 8. maj
fra 2002 på Politikens Forlag
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr
Sideantal: 160
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind. Stort format Tilstand: Fejlfrit eksemplar. Bogen er fyldt med inspiration og lækre opskrifter. Desuden har bogen kapitler om brød, kager og desserter. Opskrifterne er lette at gå til og samtlige retter er illustre