Senest opdateret 10. juni
1. udgave fra 2012 på forlaget Politikens
pris: 120 kr – stand: ★
Vægt: 900 gram
162 s - indb Lever man som vegetar, er det ikke nok bare at spise grøn mad uden kød, fjerkræ eller fisk. Maden skal fylde mere og det er meget vigtigt, at man sørger for at få en varieret kost, så man får dækket kroppens behov for proteiner. Ud over de mange forskellige grønsager, er det godt med bælgfrugter, forskellige korn og mange slags nødder. På trods af de mange valgmuligheder, kan det godt blive lidt svært at finde på variationer af retter.Bogen indeholder 80 opskrifter fordelt på emnerne: Rigtig hurtig mad, Fyldige salater, Supper, Gode gryder, Knap så hurtig mad og Varmt brød. Der er sat fokus på at få smagfuld mad med få ingredienser.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger