Se information om den valgte bog


Billede af bogen Gastronomisk Haandbog

Senest opdateret 1. marts

Gastronomisk Haandbog

Af Ali-Bab = Henri Babinski

fra 1975Nyt Nordisk Forlag

ISBN: ISBN87-17-02013-1

pris: 150 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 2049 gram

Indeholder afsnit om Gastronomien gennem tiderne, Måltidets servering, En kortfattet oversigt, klassificering og definition af de almindeligste fremgangsmåder ved madens tilberedning. Og selvfølgelig massevis af spændende opskrifter. Kulinariske studier med en grundig gennemgang af alle franske vines historie, fremstilling, aargange og behandling. Oversat fra fransk efter ”Gastonomic Pratique”. Indbunden 1096 sider. I fin stand fra rygerfrit hjem.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort