Senest opdateret 6. september
1. udgave fra 1984 på Chr. Erichsens Forlag
Oplag: 4
ISBN: 87-5550-241-5
pris: 460 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 440 gram
147 sider - Dansk indbinding - Sprog: Dansk. George Kringelbachs populære salte- og røgebog giver en grundig introduktion til saltning og røgning i teori og praksis. Afsnittet om saltning indeholder dels anvisninger på de forskellige saltningsmetoder dels en række opskrifter på saltede skinker, confits, sprængt fjerkræ og diverse andre saltvarer. Afsnittet om røgning fortæller om hjemmerøgning og gennemgår både eksisterende røgeovne og hjem- melavede. Dertil kommer opskrifter på røget fisk og kød, rygeost og pølser i massevis. Ex forsendelse. 1704-11-389.1
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger