Senest opdateret 20. april
1. udgave fra 1999 på forlaget Borgen
Oplag: 1
ISBN: 8721012334
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 303 gram
Er chili et vanedannende stof? Hvordan laver man thai-mad i et tekøkken? Må man stege deller i en wok? Peder Bundgaard er ikke blot tegner og forfatter. Han er også en kyndig kok med en brændende interesse for stærke krydderier - ikke mindst chili. SVED PÅ PANDEN er den eneste bog, du behøver, for at lave stærk og krydret mad med både smag og stil. SVED PÅ PANDEN fortæller alt, hvad du skal vide, om redskaber, metoder, råvarer og krydderier - og mere til. SVED PÅ PANDEN er en metode, der lærer dig at improvisere efter smag og gehør - ikke en samling opskrifter, som skal læres udenad. SVED PÅ PANDEN indeholder et fyldigt leksikon over krydderier og råvarer. Tag bogen med i lommen, næste gang du køber ind.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger