Senest opdateret 17. marts
fra 2013 på forlaget Madlandet i vest
Kategori: Øvrige
pris: 140 kr
Sideantal: 121
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback. Tilstand: Bogen er som ny Ill. i farver - En række personligheder med vestjysk ophav og tilknytning møder kokke og værter fra otte forskellige restauranter rundt om i Vestjylland, og sammen nyfortolker de udvalgte livretter og fortæller om mad og minder, om levet liv, om tradition m.m - Indhold: Boller i karry : Mylius-Erichsen Bryghus : Anders Agger, Bendt Fiil Jensen ; Andesteg : Nørre Vosborg : Søren Gade, Klaus Damsgaard Jakobsen ; Vildt : Sevel Kro : Charlotte Sahl-Madsen, Hans Kurt Nielsen ; Pighvar : Mallemukken : Tørfisk, Lene Houlind ; Forloren hare : Skarrildhus : Georg Sørensen, Janus Frøslev ; Hamburgerryg : Westergaards Hotel : Anne-Grethe Bjarup Riis, Bent Graakjær ; Brunkål og kogt torsk : Hvide Sande Røgeri : Janne Thomsen, Anette Madsen ; Flæskesteg : Støberiet : Henning Dyremose, Henrik Hedensvang Jørgensen
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger