Senest opdateret 10. september
fra 2000 på forlaget Colibri
ISBN: 9788790746254
pris: 109 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 321 gram
Hæfte, 64 sider, Arkivkode: UH-3523 Over 100 opskrifter med fjerkræ & vildt, tilbehør m.m. Fjerkræ skal behandles med omtanke, og bogen giver gode råd om køkkenhygiejne og stegetider. Tilberedt på den rigtige måde er fjerkræ noget af det mest fedtfattige og velsmagende kød, vi har. Bogen er opdelt alfabetisk fra agerhøne til æggeretter, så man kan slå op på den ønskede art af fjerkræ eller vildt, finde en opskrift og lave en indkøbsliste. Der er opgivet næringsværdier per 100 gram kød af struds, kylling, kalkun, lam, gris og okse; tabellen angiver indholdet af energi, protein, fedt og kolesterol.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger