Se information om den valgte bog


Billede af bogen Den lille gule kogebog

Senest opdateret 1. marts

Den lille gule kogebog

Af Henrik Jakobsen

fra 2000 på forlaget Colibri

ISBN: 9788790746254

pris: 109 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 321 gram

Hæfte, 64 sider, Arkivkode: UH-3523 Over 100 opskrifter med fjerkræ & vildt, tilbehør m.m. Fjerkræ skal behandles med omtanke, og bogen giver gode råd om køkkenhygiejne og stegetider. Tilberedt på den rigtige måde er fjerkræ noget af det mest fedtfattige og velsmagende kød, vi har. Bogen er opdelt alfabetisk fra agerhøne til æggeretter, så man kan slå op på den ønskede art af fjerkræ eller vildt, finde en opskrift og lave en indkøbsliste. Der er opgivet næringsværdier per 100 gram kød af struds, kylling, kalkun, lam, gris og okse; tabellen angiver indholdet af energi, protein, fedt og kolesterol.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort