Senest opdateret 1. marts
fra 2003 på forlaget Munksgaard Danmark
Kategori: Øvrige
pris: 125 kr
Sideantal: 312
Indbinding: Hæftet
Illustreret - Om mad og måltiders rolle for vores sociale fællesskaber og om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet - Indhold: Lotte Holm: Måltidet som socialt fællesskab , Det tvetydige kød , Hvordan er det at spise sundt? , Sund ernæring og hverdagens vaner , Begreber om mad og sundhed , Måltider på hospitalet , Madens betydning for patienterne. Hanne Munck: Moders mælk - den første mad. Katherine O'Doherty Jensen: Mad og identitet , Hvad er 'rigtig mad'? Søren Tange Kristensen: Håndtering af sult og mæthed i hverdagen. Susanne Lunn: Kampen mod kroppen. Lisbeth Haastrup: De 'rigtige' grøntsager , Mad og måltider i skolen. Lotte R. Holm: Myter om mad og sundhed , At forandre kostvaner. Bente Halkier: Mad, risiko og hverdagens politik. Søren Smidt: Måltider i daginstitutioner for børn. Unges erindringer om mad og måltider i daginstitutionen / Kim Rasmussen og Søren Smidt. Patienternes mad og sygehusenes personale / Edvin Grinderslev og Søren Smidt. Forlagsstempel på friblad, små tilskrifter i blyant i indholdsfortegnelsen. Dedikation.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger