Se information om den valgte bog


Billede af bogen Nordisk Bager- og Konditorleksikon I + II

Senest opdateret 26. marts

Nordisk Bager- og Konditorleksikon I + II

Af Redaktion ved George Boie, Bagermester Hilbert Grønbech, Redaktør Oskar Lind, Konditor Leo Madsen, Konditor Carl Møller, Konditor Helmut Rosenthal

fra 1948Forlaget Lind & Boie, København

Kategorier: Leksikon, Mad & gastronomi

pris: 1010 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 4995 gram

1271 sider - Halvlæderbind - Smudsbindene har kraftige brugsspor, selve bøgerne er fine. Indeholder mange farvebilleder. Ex forsendelse/1706

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort