Senest opdateret 26. oktober
fra 2009 på Politikens forlag
ISBN: 9,78878E+12
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr
Sideantal: 62
Indbinding: Kartonbind.
Illustreret i farver - Indhold: Om chokolade ; Smeltning af chokolade ; Fyldt chokolade ; Materialer og ingredienser ; Grundopskrifter på flydende fyld og fondant ; Grundopskrifter på trøffel og knas ; Grundopskrifter på marcipan ; Forkellige typer chokolade ; Opskrifter, tip og variationer
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
KONFEKTBOGEN | 6 | 170 kr |
KONFEKTBOGEN | 6 | 170 kr |
Konfektbogen | 6 | 60 kr |
Konfektbogen | 110 kr | |
Konfektbogen | 95 kr | |
Konfektbogen | 3 | 95 kr |
Konfektbogen | 90 kr | |
Konfektbogen | Pænt eksemplar | 80 kr |
Konfektbogen | 70 kr | |
Konfektbogen | 4 | 145 kr |
Konfektbogen | 130 kr | |
Konfektbogen | 6 | 100 kr |
KONFEKTbogen | 6 | 145 kr |
KONFEKTBOGEN | 6 | 170 kr |
KONFEKTBOGEN | 6 | 170 kr |
Konfektbogen | 5 | 80 kr |
Konfektbogen | 6 | 75 kr |
Konfektbogen | 6 | 78 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger