
Senest opdateret 23. april
fra 2009 på Politikens forlag
ISBN: 9788779631137
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr
Sideantal: 62<br />Indbinding: Kartonbind.<br />Illustreret i farver - Indhold: Om chokolade ; Smeltning af chokolade ; Fyldt chokolade ; Materialer og ingredienser ; Grundopskrifter på flydende fyld og fondant ; Grundopskrifter på trøffel og knas ; Grundopskrifter på marcipan ; Forkellige typer chokolade ; Opskrifter, tip og variationer
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
| Titel | Stand | Pris |
|---|---|---|
| KONFEKTBOGEN | 6 | 170 kr |
| KONFEKTBOGEN | 6 | 170 kr |
| Konfektbogen | 6 | 60 kr |
| Konfektbogen | 110 kr | |
| Konfektbogen | 95 kr | |
| Konfektbogen | 90 kr | |
| Konfektbogen | Pænt eksemplar | 80 kr |
| Konfektbogen | 70 kr | |
| Konfektbogen | 4 | 145 kr |
| Konfektbogen | 130 kr | |
| Konfektbogen | 6 | 100 kr |
| KONFEKTbogen | 6 | 145 kr |
| KONFEKTBOGEN | 6 | 170 kr |
| KONFEKTBOGEN | 6 | 170 kr |
| Konfektbogen | 5 | 80 kr |
| Konfektbogen | 6 | 75 kr |
| Konfektbogen | 6 | 60 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger