Se information om den valgte bog


Intet billede af bogen

Senest opdateret 14. november

Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbejdning

Af Lise Justesen & Uebel, Ulla & Østergaard, Karin & Gross, Gitte

fra 2010Nyt Teknisk Forlag

Kategori: Øvrige

pris: 180 kr – stand: ★★★★

Indbinding: Hardback<br />Ill. i farver - Fødevaregrupperne kød, fisk, mejeriprodukter m.m. gennemgås ud fra en funktionel, ernæringsmæssig, sensorisk, hygiejnisk og holdbarhedsmæssig synsvinkel, både som råvarer og som forarbejdede produkter

Læg bogen i kurven

Flere bøger med samme titel

Hurtigt overblik over andre bøger til salg


TitelStandPris
Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbej5120 kr
Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbej4110 kr

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort