Senest opdateret 28. april
1. udgave fra 2004 på forlaget Host & søn
Oplag: 1
ISBN: 9788714299484
pris: 169 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1227 gram
Indbundet, 252 sider, Arkivkode: UH-2080 Forlagets beskrivelse: Allerede som ung undrede Fedon A. Lindberg sig over, hvorfor nogle mennesker var tykke, mens andre forblev slanke, selv om kosten de spiste, var præcis den samme. >B>Fedon A. Lindberg blev speciallæge i intern medicin, og efterhånden gik det op for ham, at overvægt har ligeså meget at gøre med gener som med livsstil. Uanset gener bør man spise den mad, der er rigtig for ens krop. Hemmeligheden bag korrekt kost er glykæmiske indeks, som gør det let at afbalancere madens indhold af langsomt og hurtigt omsatte kulhydrater, proteiner og fedt. I sin kogebog har Fedon A. Lindberg samlet en række dejlige opskrifter, der vil gøre den daglige madlavning til en leg, selv om kosten skal lægges om. Bogen fortæller også om teorien bag ´kost i balance´, og desuden er der de nyeste og mest komplette GI-lister