Senest opdateret 5. marts
på forlaget Politiken, 2010
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
168 sider, Illustreret, heftet
Senest opdateret 26. april
1. udgave fra 2012 på Politikens Forlag
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
218 sider - illustreret i farve - indbundet - NY/ubrugt!
Senest opdateret 28. april
2. udgave fra 2013 på forlaget Politiken
Oplag: 1
ISBN: 9788740012736
pris: 109 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 767 gram
Indbundet eksemplar, 181 sider, Arkivkode:UH-1165 Velkommen til Aamanns univers, hvor kvalitet og omhu er i højsædet. Adam Aamann-Christensen er i medierne blevet kaldt kongen af dansk smørrebrød, og i denne bog deler han rundhåndet ud af sine mange opskrifter på fantastiske retter til frokostbordet. Lige fra tilberedning af sild til servering af de lækreste desserter. Bogen har udførlige anvisninger og opskrifter på, hvordan man modner og marinerer sild, sprænger et oksebryst, laver en lækker sylte, snører en god rullepølse og sylter bær og grøntsager til lækkert tilbehør. Adam Aamann-Christensen har støvet de gode gamle klassiske retter af og har redefineret dem på en meget indbydende og moderne måde. Alle råvarer udvælges med stor omtanke og samvittighed, og alt bliver tilberedt fra bunden af. Bogen er inddelt i kapitlerne: fisk, fugl, gris, okse/kalv, et lille tema om frikadeller, lam/ged, vildt, grønt, tilbehør & syltevarer og bagværk & desserter. Der er tillige forslag til, hvilke retter der egner sig til de forskellige sæsoner og højtider. Adam Aamann-Christensen har med andre ord udvalgt alt, hvad der hører til på et godt frokostbord. Adam Aamann-Christensen slog dørene op til sin restaurant Aamanns i 2006, og han er blevet rost til skyerne af anmeldere fra både ind- og udland. I 2007 modtog han ´Det Danske Gastronomiske Akademis Æresdiplom´ for sin fremragende indsats for at gøre smørrebrødet til et gastronomisk håndværk. Samme år vandt han prisen for ´Bedste Smørrebrød´ ved den årlige konkurrence i forbindelse med ´Gastronomiske Dage´ i Tivoli. I 2008 blev Aamanns kåret som ´Årets Frokostrestaurant´
Senest opdateret 2. maj
fra 2015. på Politikens forlag
Kategori: Øvrige
pris: 110 kr
Sideantal: 168
Sprog: Dansk Indbinding: Heftet. Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Ill. i farver - Opskrifter på 38 forskellige kryddersnapse og dertil 45 forslag og opskrifter til små og større retter, fingermadder eller snacks - Indhold: Sådan gør du ; Klassike
Senest opdateret 14. marts
fra 2015 på forlaget Politiken
ISBN: 9,78876E+12
pris: 120 kr
Sideantal: 168
Indbinding: Paperback
Opskrifter på 38 forskellige kryddersnapse og dertil 45 forslag og opskrifter til små og større retter, fingermadder eller snacks.
Senest opdateret 14. marts
fra 2010 på forlaget Politiken
ISBN: 9,78876E+12
pris: 120 kr
Sideantal: 168
Indbinding: Illustreret kartonbind
Opskrifter på 38 forskellige kryddersnapse og dertil 45 forslag og opskrifter til små og større retter, fingermadder eller snacks.